miércoles, 16 de septiembre de 2009

"FESTA IRLANDESA!" ("IRISH FEST!")

"Delorgan" i "Nancy Whiskey", 2 formacions catalanes d´artistes especialitzats en Música Tradicional i Dansa Celta-Irlandesa, presenten un trepidant combinat d´aquestes dues disciplines artístiques, constituents del principal llegat cultural celta.

Música en directe amb instrumentació tradicional...Violí, Gaita, Flauta, guitarra...molta percussió...i sobretot, ritme en estat pur sobre l´escenari, servit pels nostres "irish dancers" ballant amb "heavy-shoes" (sabates dures) o fent el contrapunt amb "Soft Shoes" (sabates toves) per mostrar-nos el més trepidant i el més romàntic alhora d´aquesta disciplina artística!.

El "Mestre de Ball" ( "Dance Master") aquest "Rodamòn empolainat" arribat a la vil.la desde molt lluny, ve carregat de "reels", "jigs", "polkes" i la banda i la Elfa failynn, de cançons tradicionals irlandeses, historietes de taverna i anècdotes, en anglés i català , per servir-les als vilatans aquí congregats...tothom a cantar i a ballar al ritme de la música!

De la manera més lúdica i desenfada possible, el "Mestre de Ball" ens convida a participar d´una gran festa céltica, enssenyant-nos els diferents ritmes i estils de dansa, les cançons tradicionals, les anécdotes...

Sota la seva direcció, la nostra "Festa Irlandesa" es converteix en un gran "Ceilí" popular, una gran cel.lebració col.lectiva en la millor tradició de la cultura musical tradicional gaélica!...

2 comentarios:

  1. La millor Festa Irlandesa que s'ha vist mai a Catalunya, amb garanties de continuïtat!

    ResponderEliminar
  2. ...ens complau molt que l´esperit de la música i la dansa tradicional celta-irlandesa s´escampi per tota la geografia catalana...no sabem si aquesta festa és la millor de les festes d´arrel tradicional celta que es fan a casa nostra, però el cert és que la participació entusiasta del públic fa que sigui una gran festa col.lectiva!

    ResponderEliminar